Φρούτα και Λαχανικά

Αναπτύξαμε το δικό μας δίκτυο συνεργατών σε όλη την Κύπρο για να προσφέρουμε στους καταναλωτές του Micropolis ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά από τοπικούς παραγωγούς, οι οποίοι διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και την ποιότητα τους. Καθημερινά μπορείτε να βρείτε σις Υπεραγορές Micropolis ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά για όλη την οικογένεια.

Κρέας & Πουλερικά

Ελεγμένα από δικά μας εργαστήρια και άριστης ποιότητας είναι τα είδη κρεάτων και πουλερικών που προσφέρονται στις Υπεραγορές Micropolis. Εκτός από τα σφάγια, προσφέρεται πληθώρα συσκευασμένων επιλογών που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες. Σε όλα τα προϊόντα καταγράφονται οι πληροφορίες για το είδος του κρέατος, από τη σφαγή μέχρι τη συσκευασία. Εγγυημένη ποιότητα, άριστη απόλαυση!

Αρτοσκευάσματα

Φρέσκο ψωμί και αρτοσκευάσματα κάθε μέρα στις Υπεραγορές Micropolis από τοπικούς ελεγμένους παραγωγείς που χρησιμοποιούν μόνο κυπριακό αλεύρι. Όλα τα είδη ψωμιού που επιθυμείτε: χωριάτικο, άσπρο, σίτου, ολικής αλέσεως, πολύσπορο, μαύρο.

Παντοπωλείο

Στο παντοπωλείο μας θα βρείτε παραδοσιακά προϊόντα από την Κύπρο. Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων μας και παρακολουθούμε την αγορά, ώστε να ανανεώνουμε συνεχώς τις προθήκες τους. Η γκάμα των προϊόντων μας είναι εκτενέστατη, περιλαμβάνοντας από εκλεκτά ελαιόλαδα και χειροποίητα ζυμαρικά μέχρι αλλαντικά, τυριά από κάθε σημείο της χώρας, αλλά και μια αξιοσημείωτη συλλογή κρασιών.